Salau la Cuptor cu Faina de Cocos sau Migdale

Ciudat? Posibil…dar cu siguranta delicios

Nu ai timp sa citest tot post-ul? Nu-i nimic!

Ne place sa incercam lucruri noi si niciodata nu spunem nu retetelor care poate la prima vedere par..ciudate. Asa ni s-a parut si Salaul la Cuptor cu Faina de Cocos sau Migdale.

Nu este tocmai o combinatie pe care o intalnesti la tot pasul dar iti promitem ca este o combinatie delicioasa si nu ultimul rand sanatoasa.

Avem de cele mai multe ori tendinta sa asociem faina de cocos si pe cea de migdale cu dulciuri si deserturi, dar uite ca merge si in retete sarate. Nu numai ca este prima oara cand incerman o asa combinatie dar este si prima oara cand gatim salau..wish us luck.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Ingrediente pentru Somon la Cuptor cu Faina de Cocos sau Migdale

Salau

Cat mai proaspat cu atat mai bun. Evita pestele congelat nu o sa aiba acelasi gust.

Faina de Cocos

Atentie, NU fulgi de cocos.

Faina de Migdale

Poti sa o faci si din migdale foarte fin zdrobite in blender.

Parmezan

Ras cat mai fin.

Ou

Un ou este suficient dar poti folosi mai multe.

Sare si Piper

Dupa gust.

Cum se face Salaul la Cuptor cu Faina de Cocos sau Migdale

Pasul 1

Pregateste salaul. Tamponeaza-l cu un serveteli sa scapi de umezeala si condimenteaza-l cu sare si piper.

Pasul 2

Amesteca intr-un bol faina de cocos impreuna cu 3 linguri de parmezan. Fa acelasi lucru si cu faina de migdale

Pasul 3

Bate un ou bine si da fiecare bucata de salau prin out dupa care tavaleste-l prin faina de cocos sau migdale.

Pasul 4

Intinde feliile de salau pe o tava de cuptor tapetata cu hartie si pune-l la 200 de grade C timp de 30-40 de minute

Salau la Cuptor cu Faina de Cocos sau Migdale

O combinatie ceva mai ciudata dar garantat delicioasa

Timp de preparare: 50 min| Dificultate: Usor |

COMPOZITIE

  • salau proaspat
  • parmezan ras
  • 250 g faina de cocos
  • 250 g faina de migdale
  • 1 ou
  • sare si piper
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest

    1. Se pregatesc feliile de salau si se condimenteaza cu sare si piper.

    2. Se amesteca faina cu parmezan.

    3. Se bate un out si se da fiecare felie de salau prin ou si amestecul de faina.

    4. Se pune la cuptorul incins la 200 de grade C timp de 30-40 de minute.

    Enjoy! Pofta Buna.

    Daca ti-a placut, urmareste-ne pentru mai multe retete:

    Pui crocant

    O combinatie nu foarte des intalnita, dar neasteptat de gustoasa. In cazul in care ai prin frigider niste piept de pui si doua oua care se simt singure…

    Avocado la Cuptor cu Ou

    Avocado la Cuptor cu Ou a fost una din incercarile noastre intraznete de a gati healthy :)….si chiar ne-a reusit! Reteta usoara,…

    Budinca de Tapioca Clasica

    Din pacate pe piata de la noi, Tapioca nu este foarte cunoscuta. Putina lume cunoaste beneficiile acestei plante. Tapioca este o …

    Supa crema de rosii

    Racoritoare si simpla, pranzul ideal. Dupa nenumarate incercari in care am testat o multime de retete putem spune cu mandrie ca ne-a iesit …

    Supa Crema de Legume

    Stim ca majoritatea dintre voi va strambati cand auziti de supe, mai ales cele de legume. De ce sa mintim, nici noi nu suntem foarte innebunite …

    Cartofi la cuptor

    Fie ca este pranz, cina sau de ce nu chiar mic dejun, nu putem niciodata sa refuzam un preparat cu cartofi. Ca intotdeauna, incercam sa publicam retete

    Spaghetti Carbonara

    Un dish cu traditie, Spaghetele Carbonara se numara printre preferatele noastre nu numai pentru ca sunt usor de facut, ci si pentru …

    Pin It on Pinterest

    Share This