Salau la Cuptor cu Faina de Cocos sau Migdale

Ciudat? Posibil…dar cu siguranta delicios

Nu ai timp sa citest tot post-ul? Nu-i nimic!

Ne place sa incercam lucruri noi si niciodata nu spunem nu retetelor care poate la prima vedere par..ciudate. Asa ni s-a parut si Salaul la Cuptor cu Faina de Cocos sau Migdale.

Nu este tocmai o combinatie pe care o intalnesti la tot pasul dar iti promitem ca este o combinatie delicioasa si nu ultimul rand sanatoasa.

Avem de cele mai multe ori tendinta sa asociem faina de cocos si pe cea de migdale cu dulciuri si deserturi, dar uite ca merge si in retete sarate. Nu numai ca este prima oara cand incerman o asa combinatie dar este si prima oara cand gatim salau..wish us luck.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Ingrediente pentru Somon la Cuptor cu Faina de Cocos sau Migdale

Salau

Cat mai proaspat cu atat mai bun. Evita pestele congelat nu o sa aiba acelasi gust.

Faina de Cocos

Atentie, NU fulgi de cocos.

Faina de Migdale

Poti sa o faci si din migdale foarte fin zdrobite in blender.

Parmezan

Ras cat mai fin.

Ou

Un ou este suficient dar poti folosi mai multe.

Sare si Piper

Dupa gust.

Cum se face Salaul la Cuptor cu Faina de Cocos sau Migdale

Pasul 1

Pregateste salaul. Tamponeaza-l cu un serveteli sa scapi de umezeala si condimenteaza-l cu sare si piper.

Pasul 2

Amesteca intr-un bol faina de cocos impreuna cu 3 linguri de parmezan. Fa acelasi lucru si cu faina de migdale

Pasul 3

Bate un ou bine si da fiecare bucata de salau prin out dupa care tavaleste-l prin faina de cocos sau migdale.

Pasul 4

Intinde feliile de salau pe o tava de cuptor tapetata cu hartie si pune-l la 200 de grade C timp de 30-40 de minute

Salau la Cuptor cu Faina de Cocos sau Migdale

O combinatie ceva mai ciudata dar garantat delicioasa

Timp de preparare: 50 min| Dificultate: Usor |

COMPOZITIE

  • salau proaspat
  • parmezan ras
  • 250 g faina de cocos
  • 250 g faina de migdale
  • 1 ou
  • sare si piper
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest

    1. Se pregatesc feliile de salau si se condimenteaza cu sare si piper.

    2. Se amesteca faina cu parmezan.

    3. Se bate un out si se da fiecare felie de salau prin ou si amestecul de faina.

    4. Se pune la cuptorul incins la 200 de grade C timp de 30-40 de minute.

    Enjoy! Pofta Buna.

    Daca ti-a placut, urmareste-ne pentru mai multe retete:

    Galuste cu prune

    Galustele cu prune au fost si vor ramane unele dintre dulciurile noastre preferate inca de cand eram copii. Cel putin o data la cateva luni…

    Banana Bread cu Caise si Fulgi de Ciocolata

    Banana Bread cu Caise si Fulgi de Ciocolata – Fara Gluten Un desert usor, pufos si …

    Penne cu Somon

    Pot spune cu mana pe inima ca pennele cu somon si smantana ocupa printre primele locuri in topul retetelor noastre preferate. Fie ca este vorba de…

    Piure de Dovleac Copt

    Dupa parerea noastra dovleacul este un fruct care reprezinta toamna. Conservat intr-un mod corespunzator te poti bucura de aroma lui …

    Panna Cotta

    Delicios, elegant si fin, Panna Cotta este un desert extraordinar de usor de facut, care ne iese de fiecare data. Poate fi servit cu orice fel de gem sau

    Homemade Mac and Cheese

    Cati dintre voi nu se gandesc la o mancare ieftina, de duzina, am putea spune chiar de cantina atunci cand aud macaroane cu branza sau …

    Pumpkin Bites

    Adoram dulciurile facute in casa si asta nu este un secret. Incercam mereu sa gasim variante simple si sanatoase pentru a inlocui dulciurile …

    Pin It on Pinterest

    Share This