KLANdestin Skybar

Locul perfect pentru catching up cu prietenii

departe de agitatia din Centrul Vechi

Cand am vizitat prima data KLANdestin era primavara. Vremea abia se incalzea si am avut parte de briza perfecta pentru a ne bea cicolata calda si cafeaua Jamaicana fara sa ne topim.

De la prima intalnire cu acest loc am ramas cu un gust placut si cu siguranta ca ne vom intoarce. 

KLANDdestin – un SKY BAR idilic departe de agitatia din centrul vechi

Imagineaza-ti o terasa intr-o zona linistita, cu o priveliste de milioane de la ultimul etaj al unui centru comercial local.
Ce loc mai bun for catching up cu prieteni dragi?

La KLANdestin am ajuns nu pe baza recomandarilor, ci din ratiuni practice. Urma sa ma intalnesc cu o prietena draga, recent intoarsa de pe “alte meleaguri”. Amandoua suntem proaspete mamici iar intre managementul unei afaceri si indatoririle de parinte timpul nu iti permite intotdeauna un brunch pe Lipscani.

Am ales sa ne vedem in cartier pentru ca amandoua locuim in Titan iar skybar-ul din centrul comercial cu acelasi nume era un loc pe care il zarisem in treacat si personal eram interesata de mult sa il incerc.

Prima surpiza a fost contrastul dintre centrul comercial modernizat dar victima a unei atmosfere dezolante de loc pe cale de a fi parasit si skybar-ul.  KLANdestin se afla la etajul 3 si schimba total peisajul.

Zona de interior a skybar-ului este decorata in stilul cluburilor si cafenelor care se transforma noaptea in baruri din Centrul Vechi.  Lumina te face sa ai senzatia ca esti intr-un permanent dusk, gata de petrecere.

Prin comparatie, terasa pare inundata de lumina si luata cu copy-paste de undeva de la mare. Ne-a facut sa zambim inainte sa ne asezam macar la masa.

Cafea ‘tare’ si un view de milioane

Nu plecasem cu intentia sa mancam. Ne hotarasem sa petrecem o ora la o cafea inainte sa ne intoarcem la programul incarcat.

Cumva, cafeaua s-a continuat cu pizza si limonada. Este farmecul unui loc care reuseste sa te deconecteze de cotidian.

Pizza comandata ‘la inspiratie’ nu a fost cea mai minunata pizza mancata in ultimul timp. Dar a avut un sos pentru care trebuie sa felicitam echipa.

Ciocolata calda si limonada in schimb au fost absolut perfecte. Iar atmosfera este de nota 10+.

Cafeaua Jamaicana, care ne-a inspirat si l-a retetea de cafea Jamaicana de aici, a fost…mai degraba rom cu cafea decat cafea cu rom. Ceea ce nu este un lucru rau. Daca ai nevoie de un plus de…zvac, in mijlocul zilei iti poti lua o cafea de aici fara sa te intrebi ce faci cu viata ta.

Cafeaua jamaicana si cafeaua irish de la KLANdestin redefinesc ideea de ‘cafea tare’.

Parerea noastra

Nu stiu daca vara instaleaza ventilatoare (o sa ii vizitam curand ca sa confirmam),  dar sunt aproape sigura ca in serile calduroase locul devine neincapator.
Recomandam pentru o iesire relaxanta, departe de agitatie. Briza lacului si marea de verde care te inconjoara te vor duce cu gandul la vacanta si cu totul alte locuri.

Pin It on Pinterest

Share This