TED’S COFFEE

O cafea dulce intr-o zi de toamna

La TED’S COFFEE am ajuns dupa numeroase recomandari, deci asteptarile au fost din start destul de ridicate. La o prima vedere, cafeneaua de la Universitate este mai mult decat primitoare. Este genul acela de loc unde ai impresia ca simti mirosul cafelei inainte ca macar sa pasesti inauntru.

 

TED’S COFFEE – o pauza dulce in drum spre birou sau facultate

Este clar ca spatiul de la Universitate a celor de la TED’S COFFEE nu este gandit ca sa zabovesti mult.  Este o cafenea mica, primitoare, unde nu ai garantia ca vei gasi o masa, dar cu siguranta vei gasi cafea puternic aromata.

Cand spunem puternic aromata ne referim mai mult la siropul din cafea decat la cafeaua in sine. Este rasfatul perfect pentru o zi lunga – combina rush-ul de la siropul dulce cu taria cafelei si esti gata de drum. 

In fata au amenajata o zona cu bancute care chiar ne-a facut sa zambim – desi 2 din 3 membrii echipei noastre nu sunt fumatori. Ne putem imagina cu usurinta ca ne relaxam pe bancute intr-o zi de primavara tarzie cu o cafea, intre doua intalniri.

Un mic dejun rapid – cafea + croissant din partea casei

Personal, sunt mare fan croissante cu cafea. Atat de mare fan, incat de fiecare data cand am ajuns prin Franta, am prioritizat aproape obsesiv ideea de a incepe dimineata cu o cafea cu croissant frantuzesc. Din pacate, nu mi-a iesit niciodata.

Desi la TED’s croissantele nu sunt tocmai frantuzesti, cel pe care l-am primit gratuit, la oferta pana in ora 12:00 a fost chiar bun prin comparatie cu alte cafenele. Din partea mea au cu siguranta puncte in plus pentru asta.

Avand in vedere ca o cafea XL este doar 13 lei si in acest pret a intrat si croissantul, pot spune ca la capitolul raport pret-calitate cei de la TED are on top of their game.

Parerea noastra

Nu am incercat inca o cafea simpla sau un capuccino deci vom reveni cu update-uri, dar din ce am gustat pana acum, TED’s este mai mult o cofetarie decat o cafenea. Am incercat Coconut Macadania Latte si French Nougat Latte (previzibil, pentru mine). Siropul folosit nu este excesiv de dulce si din cate am inteles se folosesc doar indulcitori naturali, dar este foarte aromat. Am avut senzatia unui desert la pahar. Ceea ce nu e rau deloc!

TED’S COFFEE este un loc perfect pentru a iti reincarca bateriile, nu doar dimineata ( cand multi dintre noi cautam doar o cafea simpla, tare) ci si in mijlocul zilei cand un rasfat este intotdeauna binevenit. 

 

 

Cum ajungi la TED’S COFFEE (Universitate)

TED'S COFFEE Universitate

Pin It on Pinterest

Share This