Cocktail Hugo

Racoritor, aromat si excelent intr-o zi torida de vara

Nu ai timp sa citest tot post-ul? Nu-i nimic!

Ce este mai potrivit intr-o zi de vara, dupa birou, decat un cocktail racoritor? Am povestit deja despre cat de mult ne bucuram de un Campari sau un Prosseco in serile cand caldura te inspira sa iesi pe terasa si sa te bucuri de vara. Este randul unui alt favorit aflat in top 3, cel putin pentru noi:  Hugo.

Ca sa prepari un cocktail Hugo ai nevoie de ceva mai multe ingrediente, insa nimic ce nu poti procura cu un drum rapid la supermarket. Vedeta din acest cocktail este cu siguranta menta care se combina perfect cu siropul de soc. Adaugi cateva cuburi de gheata cu fructe de padure si dupa prima gura, daca inchizi ochii, te simiti deja pe o plaja undeva in Grecia, toate grijile uitate inapoi in orasul sufocat de betoane. Cam asa am descrie noi Hugo, dar ne-am bucura tare mult daca, dupa ce il incerci, ne povestesti pe tine unde te-a purtat.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Ingrediente pentru Hugo

Prosecco

Rece, direct de la frigider, ideal pentru zilele toride de vara.

Apa minerala

Si apa minerala tot rece ar fi bine sa fie.

Sirop de soc

Poate fi gasit in market sau la plafar. Cu siguranta cel mai bun sirop de soc este cel facut in casa dar in lipsa acestuia, noiam folosit un sirop Bio luat de la plafar.

Frunze de Menta

Cateva frunze fresh de menta.

Cuburi de Gheata

2-3 cuburi de gheata sunt suficiente, noi am folosit cuburi cu fructe si lamaie in ele.

Cum se face Hugo Cocktail

Pasul 1

Alege un pahar mare cu picior in care adaugi cateva cuburi de gheata si frunzele de menta.

Pasul 2

Adauga 3-4 linguri de sirop de soc, aproximativ 200ml de prosecco si restul apa minerala.

Pasul 3

Serveste cu un pai colorat intr-o zi calda. Excelent!

Cocktail Hugo

Rece, aromat, cocktailul creat special pentru zilele calduroase de vara

Timp de preparare: 40 min| Dificultate: Medie |

COMPOZITIE

  • 200 ml prosecco
  • apa minerala
  • 3-4 linguri de sirop de soc
  • 2-3 frunze de menta
  • cateva cuburi de gheata
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest

    1. Amesteca ingredientele pentru cocktail direct intr-un pahar mare cu picior. Incepe cu cuburile de gheata si frunzele de menta. Dupa gust, poti adauga si o felie de lime.

    2. Adauga 3 sau 4 linguri de sirop de soc Bio si toarna peste aproximativ 200 ml de Prosecco rece. Adauga putina apa minerala si amesteca.

    3. Serveste cu un pai colorat cu umbrelute sau cu orice alta decoratiune doresti. Important este sa il savurezi intr-o companie placuta si intr-un mediu relaxant. Enjoy!

    Enjoy! Pofta Buna.

    Daca ti-a placut, urmareste-ne pentru mai multe retete:

    Paste aglio olio

    Pentru noi, pastele reprezinta una dintre cele mai delicioase mese. Fie ca este vorba de pranz, cina si uneori chiar si mic dejun am putea sa mancam …

    Sparanghel cu Prosciutto si Pepene Galben

    O combinatie simpla, dar spectaculoasa din punct de vedere al gustului si de ce nu si al aspectului,

    Panna Cotta

    Delicios, elegant si fin, Panna Cotta este un desert extraordinar de usor de facut, care ne iese de fiecare data. Poate fi servit cu orice fel de gem sau

    Tiramisu

    Tiramisu era un desert cu origini italiene preparat pentru prima oara in Siena, Italia pentru Marele Duce Cosimo al III-lea de Medici.

    Spaghetti Carbonara

    Un dish cu traditie, Spaghetele Carbonara se numara printre preferatele noastre nu numai pentru ca sunt usor de facut, ci si pentru …

    Oua la Cuptor cu Legume

    Dupa cum probabil ai observat deja ne plac retetele rapide si delicioase si totodata sanatoase. Ouale la Cuptor cu Legume se incadreaza perfect in …

    Omelette Muffins

    Briosele de omleta, varianta indrazneata si fancy a traditionalei omlete, cum spunem si in titlu sunt defapt foarte usor de facut si extraordinar de…

    Pin It on Pinterest

    Share This