Cocktail Hugo

Racoritor, aromat si excelent intr-o zi torida de vara

Nu ai timp sa citest tot post-ul? Nu-i nimic!

Ce este mai potrivit intr-o zi de vara, dupa birou, decat un cocktail racoritor? Am povestit deja despre cat de mult ne bucuram de un Campari sau un Prosseco in serile cand caldura te inspira sa iesi pe terasa si sa te bucuri de vara. Este randul unui alt favorit aflat in top 3, cel putin pentru noi:  Hugo.

Ca sa prepari un cocktail Hugo ai nevoie de ceva mai multe ingrediente, insa nimic ce nu poti procura cu un drum rapid la supermarket. Vedeta din acest cocktail este cu siguranta menta care se combina perfect cu siropul de soc. Adaugi cateva cuburi de gheata cu fructe de padure si dupa prima gura, daca inchizi ochii, te simiti deja pe o plaja undeva in Grecia, toate grijile uitate inapoi in orasul sufocat de betoane. Cam asa am descrie noi Hugo, dar ne-am bucura tare mult daca, dupa ce il incerci, ne povestesti pe tine unde te-a purtat.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Ingrediente pentru Hugo

Prosecco

Rece, direct de la frigider, ideal pentru zilele toride de vara.

Apa minerala

Si apa minerala tot rece ar fi bine sa fie.

Sirop de soc

Poate fi gasit in market sau la plafar. Cu siguranta cel mai bun sirop de soc este cel facut in casa dar in lipsa acestuia, noiam folosit un sirop Bio luat de la plafar.

Frunze de Menta

Cateva frunze fresh de menta.

Cuburi de Gheata

2-3 cuburi de gheata sunt suficiente, noi am folosit cuburi cu fructe si lamaie in ele.

Cum se face Hugo Cocktail

Pasul 1

Alege un pahar mare cu picior in care adaugi cateva cuburi de gheata si frunzele de menta.

Pasul 2

Adauga 3-4 linguri de sirop de soc, aproximativ 200ml de prosecco si restul apa minerala.

Pasul 3

Serveste cu un pai colorat intr-o zi calda. Excelent!

Cocktail Hugo

Rece, aromat, cocktailul creat special pentru zilele calduroase de vara

Timp de preparare: 40 min| Dificultate: Medie |

COMPOZITIE

  • 200 ml prosecco
  • apa minerala
  • 3-4 linguri de sirop de soc
  • 2-3 frunze de menta
  • cateva cuburi de gheata
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest

    1. Amesteca ingredientele pentru cocktail direct intr-un pahar mare cu picior. Incepe cu cuburile de gheata si frunzele de menta. Dupa gust, poti adauga si o felie de lime.

    2. Adauga 3 sau 4 linguri de sirop de soc Bio si toarna peste aproximativ 200 ml de Prosecco rece. Adauga putina apa minerala si amesteca.

    3. Serveste cu un pai colorat cu umbrelute sau cu orice alta decoratiune doresti. Important este sa il savurezi intr-o companie placuta si intr-un mediu relaxant. Enjoy!

    Enjoy! Pofta Buna.

    Daca ti-a placut, urmareste-ne pentru mai multe retete:

    Salata cu Ou Posat

    Este vara, este cald si prioritatea noastra este sa ne racorim si sa ne pastram light pe cat mai mult posibil. Incercam sa evitam …

    Cartofi Acordeon

    Nu ne-am gandit niciodata ca traditionalul cartof la cuptor poate fi punctul de atractie al farfuriei. Acesti cartofi mai “zapaciti” si-au facut…

    Banana Bread cu Caise si Fulgi de Ciocolata

    Banana Bread cu Caise si Fulgi de Ciocolata – Fara Gluten Un desert usor, pufos si …

    Paste aglio olio

    Pentru noi, pastele reprezinta una dintre cele mai delicioase mese. Fie ca este vorba de pranz, cina si uneori chiar si mic dejun am putea sa mancam …

    Penne cu Somon

    Pot spune cu mana pe inima ca pennele cu somon si smantana ocupa printre primele locuri in topul retetelor noastre preferate. Fie ca este vorba de…

    Mousse de Avocado

    Recunosc ca, de cate ori cineva rostea cuvantul avocado imi venea sa ies din camera. Nu imi placea nimic la acest fruct cu forma…

    Omelette Muffins

    Briosele de omleta, varianta indrazneata si fancy a traditionalei omlete, cum spunem si in titlu sunt defapt foarte usor de facut si extraordinar de…

    Pin It on Pinterest

    Share This