Cocktail Hugo

Racoritor, aromat si excelent intr-o zi torida de vara

Nu ai timp sa citest tot post-ul? Nu-i nimic!

Ce este mai potrivit intr-o zi de vara, dupa birou, decat un cocktail racoritor? Am povestit deja despre cat de mult ne bucuram de un Campari sau un Prosseco in serile cand caldura te inspira sa iesi pe terasa si sa te bucuri de vara. Este randul unui alt favorit aflat in top 3, cel putin pentru noi:  Hugo.

Ca sa prepari un cocktail Hugo ai nevoie de ceva mai multe ingrediente, insa nimic ce nu poti procura cu un drum rapid la supermarket. Vedeta din acest cocktail este cu siguranta menta care se combina perfect cu siropul de soc. Adaugi cateva cuburi de gheata cu fructe de padure si dupa prima gura, daca inchizi ochii, te simiti deja pe o plaja undeva in Grecia, toate grijile uitate inapoi in orasul sufocat de betoane. Cam asa am descrie noi Hugo, dar ne-am bucura tare mult daca, dupa ce il incerci, ne povestesti pe tine unde te-a purtat.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Ingrediente pentru Hugo

Prosecco

Rece, direct de la frigider, ideal pentru zilele toride de vara.

Apa minerala

Si apa minerala tot rece ar fi bine sa fie.

Sirop de soc

Poate fi gasit in market sau la plafar. Cu siguranta cel mai bun sirop de soc este cel facut in casa dar in lipsa acestuia, noiam folosit un sirop Bio luat de la plafar.

Frunze de Menta

Cateva frunze fresh de menta.

Cuburi de Gheata

2-3 cuburi de gheata sunt suficiente, noi am folosit cuburi cu fructe si lamaie in ele.

Cum se face Hugo Cocktail

Pasul 1

Alege un pahar mare cu picior in care adaugi cateva cuburi de gheata si frunzele de menta.

Pasul 2

Adauga 3-4 linguri de sirop de soc, aproximativ 200ml de prosecco si restul apa minerala.

Pasul 3

Serveste cu un pai colorat intr-o zi calda. Excelent!

Cocktail Hugo

Rece, aromat, cocktailul creat special pentru zilele calduroase de vara

Timp de preparare: 40 min| Dificultate: Medie |

COMPOZITIE

  • 200 ml prosecco
  • apa minerala
  • 3-4 linguri de sirop de soc
  • 2-3 frunze de menta
  • cateva cuburi de gheata
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest

    1. Amesteca ingredientele pentru cocktail direct intr-un pahar mare cu picior. Incepe cu cuburile de gheata si frunzele de menta. Dupa gust, poti adauga si o felie de lime.

    2. Adauga 3 sau 4 linguri de sirop de soc Bio si toarna peste aproximativ 200 ml de Prosecco rece. Adauga putina apa minerala si amesteca.

    3. Serveste cu un pai colorat cu umbrelute sau cu orice alta decoratiune doresti. Important este sa il savurezi intr-o companie placuta si intr-un mediu relaxant. Enjoy!

    Enjoy! Pofta Buna.

    Daca ti-a placut, urmareste-ne pentru mai multe retete:

    Paste aglio olio

    Pentru noi, pastele reprezinta una dintre cele mai delicioase mese. Fie ca este vorba de pranz, cina si uneori chiar si mic dejun am putea sa mancam …

    Paste alla Bolognese

    Pastele cu sos ragu alla Bolognese sunt usor de facut si rapid de mancat :)). Merg perfect ca fel de mancare principal fie ca le servesti la pranz …

    Gris cu ciocolata

    Gris cu lapte si ciocolata Rapid, gustos, cu multa ciocolata si cel mai importanta, usor de “gatit”. Grisul cu lapte este unul dintre cele mai usoare…

    Panna Cotta

    Delicios, elegant si fin, Panna Cotta este un desert extraordinar de usor de facut, care ne iese de fiecare data. Poate fi servit cu orice fel de gem sau

    Campari Orange Cocktail

    Campari exte cunoscuta ca una dintre cele mai faimoase si apreciate bauturi din toata lumea. Un aperitiv cu renume …

    Spaghetti Carbonara

    Un dish cu traditie, Spaghetele Carbonara se numara printre preferatele noastre nu numai pentru ca sunt usor de facut, ci si pentru …

    Mini Cheescake

    Cheescake – tipul acela de desert pe care este imposibil sa nu il adore toti cei aflati la masa (presupunand ca nu au intoleranta la lactoza). Este…

    Pin It on Pinterest

    Share This