Ciupercute cu Gorgonzola

Garnitura ideala si nu numai!

Una dintre cele mai rapide, usoare si simple retete de care ai auzit vreodata. Suntem in stare sa bagam mana in foc ca asta va fi cea mai usoara retete pe care o vei “gati”…..ok poate nu bagam mana chiar in foc dar in apa calduta tot o bagam :).

Dupa cum bine stii noi nu suntem inebunite dupa ciuperci, dar aceasta combinatie ne-a incantat papilele gustative 😀 . Ok recunoastem ne-a incantat foarte tare si simplitatea retetei. Practic tot ce am facut a fost sa punem ciupercutele pe gratar si sa ”uitam” de ele. Ne-am amintit sa le intoarcem din cand in cand pe o parte si pe alta si sa adaugam gorgonzola si VOILA …a iesit un dish demn de postat

Ne plac lucrurile simple si daca este pe pagina asta cu siguranta si tie iti plac retetele rapide si usoara asa ca scroll down si apuca-te de gatit cat ai spune Ciuperci cu Gorgonzola.

Ciupercute cu Gorgonzola

Vrei sa vezi direct reteta? click aici.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Ingrediente pentru Ciupercute cu Gorgonzola

Ciuperci

In functie de cate persoane sunt invitate la masa, cantitatea de ciuperci poate sa creasca sau sa scada.

Gorgonzola

Asigura-te ca palariile ciupercutelor au din belsug gorgonzola. Nu exista o cantitate fixa fiecare e liber sa puna dupa gust. Deasemenea, se poate folosi orice alt tip de branza.

Ulei de masline

Noi am masat ciupercutele cu uleiul de masline inainte sa le asezam cuminti pe gratar.


Sare, Piper si Ierburi italienesti

Cum se fac Ciupercutele cu Gorgonzola

Pasul 1

Curata ciupercile de pielite si picioruse. Incearca sa le cureti fara sa le bagi sub jet de apa pentru a nu-si lasa zeama.

Pasul 2

Amesteca lingura de ulei de masline impreuna cu condimentele intr-un vas mic.Foloseste o pensula pentru a picta ciupercutele. Poti fi un adevarat Picasso.

Pasul 3

Pune ciupercile pe gratar si intoarce-le din cand in cand pentru a se rumeni pe fiecare parte.

Pasul 4

Cand ciupercile sunt aproape gata adauga in fiecare palarie Gorgonzola sau orice alt fel de branza pe care il preferi. Nu este musai sa alegi un singur tip de branza.

Le poti servi ca dish principal cu o salata mare de verdeturi sau ca garnitura.

Ciupercute cu Gorgonzola

Garnitura ideala si nu numai!

Timp de preparare: 20 min | Dificultate: Usor |

COMPOZITIE

  • 500 gr ciuperci champignon
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 gr gorgonzola
  • sare, piper si ierburi italienesti dupa gust
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest

    1. Curata ciupercile

    2. Amesteca uleiul si toate condimentele intr-un bol mic si unge ciupercutele.

    3. Pune ciupercutele pe gratar si intoarce-le din cand in in cand pana sunt gata.

    4. Cand ciupercutele sunt gata adauga gorgonzola.

    Enjoy! Pofta buna.

    Daca ti-a placut, urmareste-ne pentru mai multe retete:

    Banana Bread cu Caise si Fulgi de Ciocolata

    Banana Bread cu Caise si Fulgi de Ciocolata – Fara Gluten Un desert usor, pufos si …

    Cocktail Hugo

    Cocktail Hugo Racoritor, aromat si excelent intr-o zi torida de vara Nu ai timp sa citest tot post-ul? Nu-i nimic!

    Campari Orange Cocktail

    Campari exte cunoscuta ca una dintre cele mai faimoase si apreciate bauturi din toata lumea. Un aperitiv cu renume …

    Salata cu Ou Posat

    Este vara, este cald si prioritatea noastra este sa ne racorim si sa ne pastram light pe cat mai mult posibil. Incercam sa evitam …

    Sparanghel cu Prosciutto si Pepene Galben

    O combinatie simpla, dar spectaculoasa din punct de vedere al gustului si de ce nu si al aspectului,

    Tartine cu Migdale

    Iti este de ceva dulce, pufos si crocant in acelasi timp? Da si noua ni se mai intampla sa avem pofte alese si greu de inteles dar ne bucuram…

    Tiramisu

    Tiramisu era un desert cu origini italiene preparat pentru prima oara in Siena, Italia pentru Marele Duce Cosimo al III-lea de Medici.

    Pin It on Pinterest

    Share This